Статистика
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Календарне планування - ОСНОВИ СПОЖИВЧИХ ЗНАНЬ
ОСНОВИ СПОЖИВЧИХ ЗНАНЬ
І семестр (0,5 години на тиждень)
2 клас
№
з/п
|
№ з/п
(скор.)
|
Тема уроку
|
Дата
|
Дата
(скориг.)
|
І семестр
|
1.
|
|
Вступ. Споживач і споживання. Ознайомлення зі складовими ланцюжка споживання: отримання інформації, вибір, купівля, користування товаром чи послугою.
|
05.09.13
|
|
2.
|
|
Тема 1. Інформація для споживачів
Реклама. Її суть та призначення.
|
19.09.13
|
|
3.
|
|
Інформація, потрібна для споживачів.
Практична робота №1. Конкурс рекламного плаката на будь-який товар чи послугу (на вибір учнів).
|
03.10.13
|
|
4.
|
|
Етикетка. Роль етикетки та її зміст.
|
24.10.13
|
|
5.
|
|
Етикетка. Практична робота №2. Про що розкаже етикетка, упаковка.
|
07.11.13
|
|
6.
|
|
Тема 2. Вибір товарів і послуг
Асортимент. Споживчий вибір.
Мотивація та чинники, які впливають на споживчий вибір
(власні уподобання та смаки споживачів, асортимент товарів
і послуг, доступна інформація, якість, мода, ціна тощо)
|
21.11.13
|
|
7.
|
|
Мотивація та чинники, які впливають на споживчий вибір (власні уподобання та смаки споживачів, асортимент товарів і послуг, доступна інформація, якість, мода, ціна тощо)
|
05.12.13
|
|
8.
|
|
Тема 3. Якість товарів і послуг
Якість товарів і послуг. Якість як відповідність призначення товарів і послуг.
|
19.12.13
|
|
|
Категорія: Розробки уроків | Додав: tamara-svir (30.08.2015)
|
Переглядів: 770
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
| | |